Pool ovan mark

Pool ovan mark – Att kunna jämföra olika pooler ovan mark är en viktig del i beslutet av pool. Utbudet av pooler är stort och det kan vara svårt att navigera i bruset av olika alternativ. Det viktigaste att ha i åtanke när du väljer en pool är att du väljer rätt storlek. Letandet av pool blir otroligt mycket lättare om du vet vilken storlek som passar dig bäst.

För att underlätta för dig som letar efter den bästa poolen ovan mark har ”TESTMONKEY” genomfört ett test och tagit fram 3 pooler som ligger i toppen för pooler 2021. De tre vinnande poolerna är utvalda baserat på olika typer av hushåll så du garanterat kan hitta en pool som passar dig.

1. Testets vinnare är Swim and fun poolpaket deluxe

Denna vinnare togs fram genom jämförelse mellan olika hemsidor, kundrecensioner och produktbeskrivningar. Med detta val får du ett komplett paket med allt som behövs till sommarens bad. Poolen har en större konstruktion och väggarna är anpassade efter det nordiska klimatet. I paketet ingår förutom poolen en mängd olika tillbehör som filter, bottensug, värmepump och teleskopstång så underhåll av poolen blir så lätt som möjligt.

2. Chemoform poolset exklusiv

Anledningen till varför detta poolpaket fick andraplatsen i testet är att den är anpassningsbar. Det går att anpassa både volymkapacitet och höjd på poolen så du kan få poolen som passar dig bäst. Tillbehör medföljer som underlättar användning av poolen och konstruktionen är gjord av stabila stålväggar för säker användning.

3. Sist på tur har vi Clear pool poolset ancona

Det unika med detta poolset är att den kan både användas som en fristående pool samt grävas ner i marken. På detta sätt får du en flexibel pool som kan anpassas efter dina önskemål. Poolen har en stabil konstruktion med galvaniserade stålväggar som bidrar till säker användning. Tillbehör som filtersystem, säkerhetsstege och poolskydd medföljer.

Att tänka på

Utöver testet framtas även ett antal olika tips och saker att tänka på vid införskaffande av pool. Hur stor pool man har behov av/önskar är individuellt men något som är viktigt att fundera på i startskedet. Efter detta är säkerheten en viktig aspekt att ha i åtanke. Det är viktigt att titta på design och konstruktion av poolen innan du genomför ett köp. En genomgående egenskap hos poolerna på toplistan är att samtliga har en stabil konstruktion som ska hålla länge. Vid jämförande av priser är det bra att ta hänsyn till vad som ingår i poolpaketet. Det smidigaste är att få alla tillbehör i samma poolpaket, så du slipper leta efter detta i efterhand. Halkskydd, poolskydd och stege är ett exempel på dessa tillbehör. Det som är viktigt att veta är att om dessa tillbehör ingår eller inte kan påverka priset. Ett filtersystem ska även ingå vi köp av en pool. Filtret håller vattnet rent och är superviktigt att inkludera. Varför det är bra att få ett filter inkluderat i ett poolpaket är på grund av att det filtret är specialanpassat efter den specifika poolen i paketet. Köper du ett poolpaket med filter i samma paket garanterar du att filtret passar din specifika pool.